TL;DR: Този комплект ножове от 8 части на Seido Japanese Master

...
TL;DR: Този комплект ножове от 8 части на Seido Japanese Master
Коментари Харесай

Улеснете приготвянето на храна за Деня на паметта с този комплект японски ножове, сега $110

TL;DR:  Този комплект ножове от 8 елементи на Seido Japanese Master Chef се предлага опакован и цената му е понижена за Паметен ден. Насочете се напряко към касата, за да го вземете единствено за $109,97 (общ. $429) до 31 май.

Денят на паметта отбелязва (неофициално!) началото на лятото. С по-топлия сезон идват събиранията и празненствата навън. Това също значи повече хранене навън, до момента в който се наслаждавате на покрива или вътрешния си двор.

Улеснете приготвянето на цялото си празненство, барбекю и всекидневно хранене с комплекта японски ножове Seido™, който се предлага с осем ръчно направени японски остриета за съвсем всяка потребност от нарязване. Можете даже да отидете напряко към заплащането, ако към този момент ви харесва това, което сте чули!

Комплектът ножове Seido™ е подробно направен, с цел да дава отговор на стандартите както на професионалните готвачи, по този начин и на запалянковците в готвенето. Всеки нож е изкован от високовъглеродна неръждаема стомана, известна със своята издр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР